Een Totaalpakket voor Uw Zakelijke Bijeenkomsten

Zoekt u een vergaderlocatie die meer is dan een kale ruimte met een paar tafels en stoelen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Grebbelounge, gelegen nabij Veenendaal in het historische Fort aan de Buursteeg, biedt een unieke combinatie van professionele faciliteiten en een inspirerende omgeving.

“Bij Grebbelounge combineren we professionele faciliteiten met een inspirerende omgeving, zodat u het beste uit uw vergadering kunt halen.”

Een Unieke Setting met Modern Comfort

De vergaderzaal bij Grebbelounge is meer dan alleen een ruimte; het is een ervaring. Een plek waar geschiedenis en modern comfort samenkomen om een unieke en inspirerende omgeving te creëren voor uw zakelijke bijeenkomsten. Wat maakt deze zaal zo bijzonder?

 • Plafondhoge Ramen: Deze architectonische keuze biedt niet alleen een esthetisch aangename omgeving, maar ook een adembenemend uitzicht op het historische Fort aan de Buursteeg. Het is alsof de muren van de zaal u een venster op de geschiedenis bieden, waardoor elke vergadering of brainstormsessie een extra dimensie krijgt.
 • Privéterras: De zaal geeft toegang tot een privéterras aan de achterzijde. Dit terras is exclusief beschikbaar voor uw groep, waardoor u in alle rust en privacy kunt genieten van een pauze in de buitenlucht. Het is een ideale plek om even te ontspannen, een frisse neus te halen en wellicht nieuwe inzichten op te doen voor uw vergadering.
 • Flexibiliteit en Faciliteiten: De ruimte zelf is flexibel in te delen, zodat we kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van uw bijeenkomst. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig, van high-speed internet tot geavanceerde audiovisuele apparatuur, om uw vergadering zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De Perfecte Balans tussen Werk en Ontspanning: Waar Productiviteit en Welzijn Hand in Hand Gaan

Bij Grebbelounge begrijpen we dat een succesvolle vergadering niet alleen afhangt van de kwaliteit van de presentaties en discussies, maar ook van de omgeving waarin deze plaatsvinden. Daarom bieden we meer dan alleen een uitstekende vergaderzaal; we bieden een omgeving die zowel werk als ontspanning faciliteert. Hoe bereiken we deze perfecte balans?

 • Privéterras voor Pauzes: Ons privéterras is een oase van rust, exclusief beschikbaar voor uw groep. Hier kunt u tijdens pauzes even ontspannen en genieten van de frisse lucht, weg van de drukte van de vergaderzaal.
 • Wandeling over het Fort: Als u echt even wilt ontsnappen aan de vergaderruimte, biedt het fort zelf een uitstekende gelegenheid voor een korte wandeling. Een wandeling over het fort kan de creativiteit en het probleemoplossend vermogen bevorderen, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw zakelijke bijeenkomst.
 • Inspirerende Omgeving: De natuurlijke en historische omgeving van het Fort aan de Buursteeg werkt als een katalysator voor nieuwe ideeën en perspectieven. Het is een setting die niet alleen inspireert, maar ook de focus en productiviteit kan verhogen.

Centrale Ligging en Uitstekende Bereikbaarheid: Waar Toegankelijkheid en Gemak Samenkomen

Een van de grootste uitdagingen bij het plannen van een zakelijke bijeenkomst is het vinden van een locatie die voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Bij Grebbelounge hebben we dit probleem opgelost door onze strategische locatie nabij Veenendaal, vlakbij de A12. Maar wat maakt onze locatie zo ideaal?

 • Nabijheid van de A12: Onze locatie is slechts enkele minuten verwijderd van de A12, een van de belangrijkste snelwegen in Nederland. Dit maakt Grebbelounge gemakkelijk bereikbaar, of u nu uit de Gelderse Vallei komt of van verder weg.

“De centrale ligging van Grebbelounge in Nederland, vlakbij de A12 bij Veenendaal, maakt het een uitstekend bereikbare locatie.”

 • Strategische Ligging: Gelegen in het midden van het land, is Grebbelounge een ideale ontmoetingsplek voor teams die uit verschillende delen van Nederland komen. Het bespaart iedereen lange reistijden en maakt het plannen van een bijeenkomst een stuk eenvoudiger.

“Of u nu uit de Gelderse Vallei komt of van verder weg, u en uw collega’s zullen zonder problemen de weg naar ons vinden.”

 • Ruime Parkeergelegenheid: Een ander voordeel van onze locatie is de ruime parkeergelegenheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek; we hebben voldoende ruimte voor alle gasten.

Ongecompliceerd Eten en Drinken: Waar Comfort Food en Zakelijke Bijeenkomsten Samenkomen

Bij zakelijke bijeenkomsten draait het niet alleen om de agenda en de presentaties, maar ook om de algehele ervaring. En wat is een betere manier om een positieve ervaring te creëren dan met goed eten? Bij Grebbelounge begrijpen we dat en bieden we een culinaire ervaring die zowel smakelijk als ongecompliceerd is. Hoe vullen we dit in?

 • Diverse Keuzes: Of u nu zin heeft in een goede hamburger, spareribs of een gezellige borrel met bittergarnituur, onze keuken biedt voor ieder wat wils. Het is comfort food op zijn best, perfect voor een zakelijke setting.

“We zijn gespecialiseerd in ongecompliceerd eten en drinken, perfect voor een zakelijke setting waar het draait om comfort en gemak.”

 • Op Maat Gemaakt: We kunnen een op maat gemaakt menu bieden dat perfect aansluit bij uw zakelijke bijeenkomst. Zo kunt u zich concentreren op het werk, terwijl wij zorgen voor de inwendige mens.
 • Kwaliteit en Smaak: Hoewel ons eten en drinken ongecompliceerd zijn, doen we geen concessies aan de kwaliteit. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en bieden een rijke smaakbeleving.

Contact ons

Voor meer informatie of om uw volgende vergadering te plannen, nodigen we u uit om contact op te nemen met Louis de Laat via 085 0410110. Bij Grebbelounge zorgen we ervoor dat alle aspecten van uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes zijn verzorgd, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.