Restaurant Grebbelounge

LUNCHEN  /  LOUNGEN  /  DINEREN  /  UW FEEST VIEREN  /  SFEERVOL VERGADEREN  /  TROUWEN  /  OVERDEKT TERRAS

Reserveren

Grebbelounge | Koffie | Lunchen | Lounge | Diner | Feesten | Meeting | Bedrijfsfeest | Trouwen | Vergaderen

Sport activiteiten

Bedrijfstuitje met sportactiviteit! Welkom op het Fort aan de Buursteeg. Waar sport en spel samen met goed eten en drinken voor een fantastische dag zorgt. Samen met onze partner Sport Totaal zorgen wij voor een geslaagde, gezellige en sportieve activiteit!

Bekijk onze sportactiviteiten

Spel activiteiten

Spelactiviteiten voor jong en oud. Huur nu 1 van de spellen bij het bezoekerscentrum of laat je verassen door de vele mogelijkheden van onze partner sport totaal!

Bekijk spel activiteiten

E-chopper

E-chopper rijden betekent geruisloos genieten

De Solex was in essentie vooral een hulpmotortje op een voertuig dat in de basis als fiets was bedoeld. Op een e-chopper rijden heeft net zoveel flair en is bovendien vele malen stoerder! Het is een moderne scooter met brede banden, waarmee je volledig elektrisch – en dus geruisloos – over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug of Veluwe zoeft. Meer contact met je omgeving ga je niet krijgen als je op de e-chopper gaat rijden.

Lees meer

"Teambuilding is méér dan een leuk teamuitje."

De sleutel tot succes is samenwerking. Wij streven ernaar de samenwerking van uw gezelschap te verbeteren, in een gezellige setting.

Bekijk onze teambuilding activiteiten

Wandelen en Fietsen

Het Fort aan de Buursteeg is een uitstekend begin of einde van geweldige routes voor de fiets en de benenwagen. we bieden een aantal routes gratis aan en hebben een aantal routes die speciaal gemaakt zijn voor de Grebbelinie. Verhuur van fietsen is bij ons op locatie mogelijk

Lees meer

Museum / Bezoekerscentrum

Bij binnenkomst wordt u begroet door de houten soldaten. Tijdens uw bezoek kijkt u uit over de Grebbelinie.

Samen met onze buren van het Grebbelinie bezoekerscentrum bieden wij u de mogelijkheid een duik te nemen in de geschiedenis van de omgeving. Klik voor meer informatie op de button naar de site van het centrum.

U kunt uw bezoek aan het centrum combineren met een bezoek aan ons restaurant. Kiest u bij ons een arrangement? Dan nemen wij u de planning uit handen en regelen alles met het centrum. Een gezellig, lekker en educatief uitje, zonder zorgen!

Bezoekerscentrum en museum

Contact opnemen

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.


    Volg Restaurant Grebbelounge