Restaurant Grebbelounge

LUNCHEN  /  LOUNGEN  /  DINEREN  /  UW FEEST VIEREN  /  SFEERVOL VERGADEREN  /  TROUWEN  /  OVERDEKT TERRAS

Reserveren

Grebbelounge | Koffie | Lunchen | Lounge | Diner | Feesten | Meeting | Bedrijfsfeest | Trouwen | Vergaderen

Sport activiteiten

Ontdek het ultieme bedrijfsuitje met sportactiviteit bij het Fort aan de Buursteeg, waar een dag vol sport, spel en culinaire hoogstandjes op u wacht. In samenwerking met onze betrouwbare partner Sport Totaal, garanderen we een dag die zowel gezellig als sportief is. Van teambuilding activiteiten tot ontspannen momenten, alles is tot in de puntjes geregeld. Of u nu met een klein team of een groot bedrijf komt, wij bieden een op maat gemaakte ervaring die aan al uw verwachtingen voldoet. Laat u verrassen door de unieke combinatie van actieve uitdagingen en heerlijk eten en drinken.

Bekijk onze sportactiviteiten

Spel activiteiten

Ontdek de veelzijdige spelactiviteiten voor jong en oud bij ons bezoekerscentrum. In samenwerking met onze partner Sport Totaal bieden we een breed scala aan spellen die zowel spannend als leerzaam zijn. Of u nu op zoek bent naar een simpel bordspel of een uitdagende teamactiviteit, wij hebben het allemaal. Van klassieke spellen zoals Sjoelen tot moderne activiteiten die de fijne motoriek en cognitieve vaardigheden stimuleren, er is voor elk wat wils. En het mooiste is, u kunt deze fantastische activiteiten combineren met ons heerlijke eten en drinken voor een compleet dagje uit. Dus waar wacht u nog op? Kom langs en verover de overwinningen met uw team of gezin!

Bekijk spel activiteiten

E-chopper

E-chopper rijden betekent geruisloos genieten

De Solex was in essentie vooral een hulpmotortje op een voertuig dat in de basis als fiets was bedoeld. Op een e-chopper rijden heeft net zoveel flair en is bovendien vele malen stoerder! Het is een moderne scooter met brede banden, waarmee je volledig elektrisch – en dus geruisloos – over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug of Veluwe zoeft. Meer contact met je omgeving ga je niet krijgen als je op de e-chopper gaat rijden.

Lees meer

"Teambuilding is méér dan een leuk teamuitje."

Versterk de samenwerking binnen uw gezelschap in een sfeervolle omgeving die zowel ontspannend als stimulerend is. Bij ons staat het bevorderen van teamdynamiek en groepscohesie centraal, zodat u het beste uit uw team kunt halen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een familie-uitje, wij bieden de perfecte setting om de onderlinge banden te versterken. Geniet van onze uitstekende faciliteiten en gastvrijheid terwijl u werkt aan het verbeteren van de samenwerking en het bereiken van uw doelen.

Bekijk onze teambuilding activiteiten

Wandelen en Fietsen

Begin of eindig uw fiets- of wandeltocht bij het Fort aan de Buursteeg, het kloppende hart van diverse prachtige routes. Wij bieden een selectie fietsroutes aan via het Grebbelinie Bezoekerscentrum, evenals speciaal ontworpen routes die de rijke geschiedenis van de Grebbelinie verkennen. Voor uw gemak is fietsverhuur direct bij ons op locatie mogelijk, zodat u optimaal kunt genieten van de omliggende natuur en cultuur.

Reserveer

Museum / Bezoekerscentrum

Bij uw entree verwelkomen onze houten soldaten u, terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht over de historische Grebbelinie. In samenwerking met onze buren van het Grebbelinie Bezoekerscentrum bieden we u de kans om dieper in de rijke geschiedenis van deze streek te duiken. Voor meer details, klik op de button die u naar de website van het centrum leidt.

Combineer uw educatieve uitstapje met een culinaire ervaring in ons restaurant. Kies voor een van onze zorgvuldig samengestelde arrangementen, en wij nemen alle logistieke details voor u uit handen door alles met het bezoekerscentrum te coördineren. Zo geniet u van een zorgeloos, smakelijk en leerzaam dagje uit!

Bezoekerscentrum en museum

Contact opnemen

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.


    Volg Restaurant Grebbelounge