Werken bij Restaurant Grebbelounge

Bij Restaurant Grebbelounge, waar een vriendelijke, huiselijke sfeer hangt, streven we naar een unieke ervaring voor elke gast. We hebben een voorliefde voor goed eten, het hosten van mooie evenementen en het bieden van een memorabele service. Van de warme inrichting tot aan de zorgvuldig samengestelde menukaart; elk detail is erop gericht om fijne momenten te creëren. Daarom zijn we op zoek naar jou, om samen deze mooie momenten mogelijk te maken.

Medewerker Bediening (part-time)

Als medewerker bediening ben je het gezicht van Grebbelounge. Je zorgt voor een warm welkom, uitstekende service en een tevreden glimlach bij het vertrek van onze gasten. Je werkt samen in een hecht team en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Medewerker Feesten en Partijen (part-time)

Jouw doel is het neerzetten van een goed georganiseerd feest waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Of het nu gaat om een bruiloft of een verjaardagsfeest met feestavond, jij zorgt dat alles op rolletjes loopt en de gasten een ontspannen en vrolijke tijd hebben. Je blijft scherp, ook tot diep in de avond, om te zorgen dat alles naar wens verloopt. Bij Restaurant Grebbelounge maak jij elk feest tot een succes door je proactieve houding en oog voor detail.

Stageopdracht Keuken

Duik in de wereld van de culinaire kunsten onder begeleiding van onze ervaren chefs in Restaurant Grebbelounge. Dit is niet zomaar een stageplek; het is een springplank voor jouw carrière in de horeca. Hier krijg je de kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en te leren hoe een professionele keuken efficiënt opereert.

Onder persoonlijke begeleiding werk je aan diverse opdrachten, en we zorgen voor een nauwe samenwerking en goede communicatie met jouw school om je leerproces te ondersteunen. Je zult samenwerken met een toegewijd team dat jouw passie voor het vak deelt en je begeleidt in het uitvoeren van je schoolopdrachten.

Bij Restaurant Grebbelounge investeren we in jouw groei en ontwikkeling, zodat je niet alleen waardevolle praktijkervaring opdoet, maar ook een sterke basis legt voor jouw toekomst in de horeca.

Stageopdracht Marketing / Sales

Stap binnen in de dynamische wereld van marketing en sales met een stageopdracht bij Restaurant Grebbelounge. Dit is een uitgelezen kans om je academische kennis toe te passen in een echte werkomgeving en tegelijkertijd te leren van ervaren professionals in het veld.

Tijdens je stage word je betrokken bij diverse marketing- en salesprojecten die directe impact hebben op het succes van ons restaurant. Van het ontwikkelen van creatieve marketingcampagnes, het analyseren van klantgegevens, tot het meedenken over verkoopstrategieën; je krijgt een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden.

We bieden persoonlijke begeleiding en zorgen voor een gestructureerde samenwerking met jouw opleidingsinstituut. Je mentor bij Restaurant Grebbelounge zal in nauw overleg staan met je schoolbegeleider om ervoor te zorgen dat je stageopdrachten naadloos aansluiten op je leerdoelen. Ook zorgen we voor regelmatige evaluatiemomenten om je voortgang te bespreken en je leerervaring te optimaliseren.

Open Sollicitatie

Geïnspireerd door wat we doen maar staat jouw ideale rol er niet tussen? Wij staan altijd open voor getalenteerde en gemotiveerde individuen. Stuur ons je CV en vertel ons waarom jij een aanwinst zou zijn voor Grebbelounge.


    Volg Restaurant Grebbelounge