Restaurant Grebbelounge

LUNCHEN  /  LOUNGEN  /  DINEREN  /  UW FEEST VIEREN  /  SFEERVOL VERGADEREN  /  TROUWEN  /  OVERDEKT TERRAS

Reserveren

Grebbelounge | Koffie | Lunchen | Lounge | Diner | Feesten | Meeting | Bedrijfsfeest | Trouwen | Vergaderen

Menukaart

Een gevarieerd menu met voor elk wat wils op ieder moment van de dag.

Bekijk menukaart

Openingstijden

Restaurant elke dag geopend vanaf 10:00 uur tot 22:00. Keuken open van 12:00 tot 21:00 uur.

Bekijk openingstijden

Samen genieten

Restaurant Grebbelounge is in juli 2017 geopend, gelijktijdig met de opening van het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Gelegen op het Fort aan de Buursteeg staat Grebbelounge inmiddels bekend als restaurant waar je in een informele sfeer goed kunt vertoeven en culinair verwend kunt worden. In het restaurant met 70 zitplaatsen en op het gedeeltelijk overdekte terras met 130 zitplaatsen heten wij u van harte welkom voor een kopje koffie met een taartje, een (zakelijke) lunch, een borrel met familie of vrienden, of een heerlijk driegangen diner. Elke dag staan wij vanaf 10.00 uur klaar, om u gastvrij te ontvangen.

Lees meer

Feest- en evenementenlocatie

Zin in een feestje of op zoek naar een evenementenlocatie

Bekijk onze brochure

Trouwen op het fort

Het Fort aan de Buursteeg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Renswoude. De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt uw huwelijksceremonie geheel naar uw wensen buiten op het terrein of binnen in één van onze ruimtes.

Lees meer

Vergaderen op het fort

De verschillende ruimtes van Grebbelounge lenen zich uitstekend voor diverse vergaderbijeenkomsten, met elk hun eigen karakter en voorzien van de benodigde faciliteiten. Uniek is dat u vergadert in het groen en uitkijkt over het Fort aan de Buursteeg. Voor lunch of diner kunt u, bij mooi weer, beschikken over een eigen terras.

Bekijk ons vergader arrangement

Aktiviteiten

Naast culinair genieten of vergaderen kunt u ook actief bezig zijn. In samenspraak met Organisatiebureau “Sport totaal” kunnen wij u een actief programma aanbieden om uw dag compleet te maken. Voor welk doel of bijeenkomst u dan ook op het Fort aan de Buursteeg bent, er is altijd wel een passende activiteit bij te vinden. Op het reduit van het Fort aan de Buursteeg zijn een aantal vaste outdoor activiteiten gefaciliteerd, waar u tevens bij een bezoek aan het restaurant of terras gebruik van kunt maken.

Bekijk hier onze activiteiten

E-CHOPPER

Vanaf het Fort aan de Buursteeg verhuren wij e-choppers waarmee u de omgeving in kunt trekken voor een leuke tocht. Dit hippe “groene” vervoermiddel zorgt ervoor dat u geruisloos rond kunt toeren waardoor u optimaal van de omgeving kunt genieten en relaxed weer terugkomt op onze locatie. Deze verhuur is ook rechtstreeks te boeken bij onze partner

meer informatie en boeken

Fort aan de Buursteeg

Welkom op het Fort aan de buursteeg. wilt u meer informatie over het fort druk dan op onderstaande button

Bekijk hier Fort aan de Buursteeg

Werken bij restaurant Grebbelounge

Zoek je nog een leuk bijbaantje in de keuken of in de bediening neem dan snel contact op met onderstaande button

Werken bij de Grebbelounge

Contact opnemen

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.


    Volg Restaurant Grebbelounge