Restaurant Grebbelounge is in juli 2017 geopend, gelijktijdig met de opening van het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Gelegen op het Fort aan de Buursteeg staat Grebbelounge inmiddels bekend als restaurant waar je in een informele sfeer goed kunt vertoeven en culinair verwend kunt worden. In het restaurant met 70 zitplaatsen en op het gedeeltelijk overdekte terras met 130 zitplaatsen heten wij u van harte welkom voor een kopje koffie met een taartje, een (zakelijke) lunch, een borrel met familie of vrienden, of een heerlijk driegangen diner. Elke dag staan wij vanaf 10.00 uur klaar, om u gastvrij te ontvangen.

 

Vanaf 2021 beschikt Grebbelounge tevens over een drietal multifunctioneel in te zetten ruimtes, waarmee de mogelijkheden aanzienlijk vergroot worden. Of het nu gaat om een walking-dinner voor 80 personen, een private-dinner voor 10 personen of een workshop of vergadering voor 20 personen, voor elke denkbare bijeenkomst kunnen wij u de juiste faciliteiten bieden. Alle ruimtes zijn apart te gebruiken, maar kunnen ook samengevoegd worden, zodat wij ook bijvoorbeeld een bruiloft voor 200 personen voor u kunnen verzorgen. Als u voor het organiseren van uw bijeenkomst op zoek bent naar een unieke locatie, in een prachtige historische omgeving met een eigen verhaal en met uitstekende bereikbaarheid en voldoende (gratis) parkeermogelijkheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Samen met ons team zullen wij er alles aan doen om uw bezoek aan Grebbelounge een onvergetelijke ervaring te laten zijn. In deze brochure bieden wij u een aantal arrangementen aan, maar in een persoonlijk gesprek zullen wij altijd samen met u het door u gewenste arrangement samen stellen. Voor ieder wat wils en tegen elk budget willen wij kijken waar bij Grebbelounge de mogelijkheden liggen. Wij zijn er voor onze gasten!

 

Graag verwelkomen wij u in restaurant Grebbelounge.

 

Met gastvrije groet,

 

Jochem en Marlene van den Berg

 

Meest gezocht:

Zaalverhuur Veenendaal – Catering Veenendaal – Trouwlocatie Veenendaal – Vergaderruimtes Veenendaal – Bedrijfsuitjes Veenendaal – Zakelijke lunch Veenendaal – Uit eten in Veenendaal – Verwarmd terras in Veenendaal – Dineren in Veenendaal  – Lunch voor bedrijven Veenendaal – Groepsarrangementen Veenendaal – Groepsarrangementen Utrecht – Groepsarrangementen Gelderland