Restaurant Grebbelounge is Dutch Cuisine restaurant

Ontdek Onze Smaakvolle Reis door Nederlandse Keuken en Tradities!

Reserveer direct

Grebbelounge | Koffie | Lunchen | Lounge | Diner | Feesten | Meeting | Bedrijfsfeest | Trouwen | Vergaderen | Evenementen | Zalen

Samenwerking Dutch Cuisine

Grebbelounge mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen!

Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten.
Een mooi streven! Want de Nederlandse eetcultuur verdient wat ons betreft een herwaardering. Deze rijke keuken, die zich van oudsher kenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten past helemaal bij Restaurant Grebbelounge.

U vindt daarom op onze menukaart altijd minimaal één gerecht dat helemaal voldoet aan de principes van Dutch Cuisine. Een (h)eerlijk gerecht dat vooral bestaat uit lokale seizoensgroenten. Waarbij gekookt wordt zonder enige kunstmatige toevoeging, met zo min mogelijk dierlijke producten en volgens de beginselen van ‘kop tot staart’ en ‘no waste’. Goed dus voor mens, dier en milieu. En vooral heel erg smakelijk! Komt u proeven? Wij vertellen u graag de verhalen achter onze Dutch Cuisine gerechten!

Kijk voor meer informatie op www.dutch-cuisine.nl

Bekijk onze menukaart
in de media: Geweldig nieuws

Restaurant Grebbelounge mag zich nu met trots een Dutch Cuisine-restaurant noemen!

Onlangs hebben we een bijzondere samenwerking aangegaan met Dutch Cuisine, een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur actief promoot. Dutch Cuisine erkent Nederlandse restaurants en chef-koks als cruciale ambassadeurs voor het verspreiden van hun visie. Zij hebben de unieke kans om consumenten kennis te laten maken met onze duurzame, gezonde en smaakvolle keuken, en om de recepten en verhalen achter de gerechten te delen.

De visie van Dutch Cuisine sluit naadloos aan bij Restaurant Grebbelounge. Wij hebben vol overtuiging de principes van Dutch Cuisine omarmd, omdat wij geloven in duurzaam en bewust koken. Wij omarmen lokale seizoensproducten en streven naar een ‘no waste’ benadering in onze keuken. Dit past perfect bij ons streven naar culinaire excellentie en verantwoordelijkheid.

Bij Restaurant Grebbelounge vindt u een selectie heerlijke Dutch Cuisine gerechten op onze menukaart. Deze gerechten laten duidelijk zien waarom de Nederlandse eetcultuur iets is om trots op te zijn. Wij nodigen u van harte uit om te proeven hoe deze gerechten smaken, waar de ingrediënten vandaan komen en om de inspirerende verhalen erachter te ontdekken.

Benieuwd naar de ware smaak van Dutch Cuisine? Nieuwsgierig naar de herkomst van de ingrediënten en de betekenis achter elk gerecht? Kom dan snel naar Restaurant Grebbelounge en laat ons u meenemen op een culinaire ontdekkingsreis. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u de Nederlandse eetcultuur te (her)ontdekken en te proeven.

Menukaart

Volg Restaurant Grebbelounge