Zaalverhuur Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Zaalverhuur Veenendaal

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum, personeelsfeest of een ander feest op de planning staan in VeenendaalEdeWageningen of Renswoude? Dan bent u bij Bezoekerscentrum Grebbelinie aan het juiste adres. Grebbelinie biedt u alle gelegenheid tot de ervaring van een onvergetelijke viering van uw bijzondere gelegenheid. Grebbelinie biedt u namelijk de optie tot zaalverhuur aan. Naast de zalen heeft dit bezoekerscentrum een overdekt, verwarmd terras. Kortom, Grebbelinie is dé locatie voor zaalverhuur Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude waar u en uw gasten op en top zullen genieten van een amusante middag of avond.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 – 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Grebbelinie Bezoekerscentrum

Kiest u voor zaalverhuur Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude bij het bezoekerscentrum Grebbelinie dan kunt u ook gebruik maken van vele andere mogelijkheden die het bezoekerscentrum te bieden heeft. Vanuit bezoekerscentrum Grebbelinie ontdekt u de waterlinie tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Zo kunt u onder andere uw viering combineren met één van de workshops, een demonstratie van het militaire leven of een avontuurlijke verkenningsmissie. Meerdere fiets- en wandelpaden bieden u daarnaast de optie tot het ontdekken van het mooie natuurgebied waarin Grebbelinie bezoekerscentrum gelegen is. De combinatie met het restaurant Grebbelounge dat gevestigd is op het fort aan de buursteeg bij het Grebbelinie bezoekerscentrum, maakt de zaalverhuur Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude compleet.

De locatie

Op de grens van de benoemde plaatsen vindt u Zaalverhuur Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswouden. Het Fort aan de Buursteeg waarin de zaalverhuur gevestigd is, was destijds een ambitieus project. Het bouwwerk was namelijk één van de voornaamste en grootse verdedigingswerken van de Grebbelinie. Op deze locatie vindt u ook het Restaurant Grebbelounge. Zowel vanaf de autoweg als met het openbaar vervoer is deze heerlijke locatie prima te bereiken. Vanuit Restaurant Grebbelounge heeft u bovendien zicht op het Fort aan de Buurtsteeg dat omgeven wordt door een schitterend stuk natuur. Bij Restaurant Grebbelounge geniet u in combinatie met Zaalverhuur Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswouden daarom van uw feest of partij midden in een prachtig natuurgebied.