Een vergadering, training of brainstormsessie?

Geschikt voor verschillende groepsgroottes

Offerte aanvragen

Zaal huren Ede

Zoekt u een zaal in omgeving Ede voor een netwerkbijeenkomst, vergadering of training? Voor een zaal huren in Ede en omgeving kiest u de Grebbelounge. Ons unieke locatie is omgeven door natuurgebied en gelegen aan het historische Fort aan de Buursteeg bij de Grebbelinie. Wilt u graag eens wisselen van plek voor een zakelijk overleg, dan is de Grebbelounge een echte aanrader door de inspirerende omgeving. Ons locatie ligt tussen Ede en Veenendaal in, dichtbij de snelweg A12 en station Veenendaal – De Klomp. Bovendien hebben wij een zeer grote parkeerplaats (gratis parkeren). Kortom, er is genoeg ruimte voor uw businessactiviteit.

Verschillende mogelijkheden

Of u een zaal wil huren in regio Ede voor een vergadering, een training of een netwerkactiviteit, bij ons is er veel mogelijk. Standaard zijn onze ruimtes voorzien van een scherm, flipover plus stiften en wifi. Ook kunnen wij u voorzien in verschillende arrangementen.

Vergaderen
Voor een vergadering met uw collega’s of zakenpartners kunt u gebruikmaken van onze ruimtes. Uit ervaring weten wij dat het uitzicht vanuit de vergaderzaal inspireert tot nieuwe ideeën. Het Arkeneel is geschikt als ruimte voor 20  personen. Bovendien kan deze zaal gesplitst worden in twee ruimtes voor elk maximaal 10 personen. Het Arkeneel grenst ook aan ons mooie privéterras, zodat u ongestoord ook buiten kunt overleggen of even kunt ontspannen.

Daarnaast hebben wij ook de Ravelijn als vergaderzaal om te huren. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 16 personen. Deze fijne, intieme ruimte zorgt voor een huiselijke sfeer, wat als erg prettig ervaren wordt.

Training
Zoekt u een locatie voor een (interactieve) training? Onze zalen bieden uitkomst. Ze kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Wilt u de training combineren met een teambuildingactiviteit? Geen probleem. Wij regelen het voor u, net zoals een hapje en een drankje.

Netwerken in de feestzaal
Een businessactiviteit, productlancering of presentatie? U kunt onze verschillende zalen daarvoor gebruiken. Verwacht u een grote opkomst? Geen probleem. Daarvoor kunt u onze feestzaal gebruiken.

Zaal huren Ede? Grebbelounge biedt u de mogelijkheid

Zaal huren in Ede?

Kom naar de Grebbelounge als u een zaal wilt huren in omgeving Ede. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u tijdens het overleg genieten van een lunchbuffet of de dag afsluiten met een diner? Wij regelen het voor u. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 085 – 0410 110 of info@grebbelounge.nl.

Grebbelounge | Koffie | Lunchen | Lounge | Diner | Feesten | Meeting | Bedrijfsfeest | Trouwen | Vergaderen | Evenementen | Zalen