Vergaderlocatie

Bij Restaurant Grebbelounge begrijpen we de essentie van effectieve zakelijke vergaderingen en bieden we hoogwaardige vergaderruimtes voor diverse behoeften. Onze locatie, omgeven door de rustige natuur van Fort aan de Buursteeg, creëert een inspirerende omgeving voor productieve vergaderingen.

Onze locatie is ideaal gelegen in het hart van Nederland, gemakkelijk bereikbaar via de A12 bij Veenendaal. Dit maakt Restaurant Grebbelounge de perfecte centrale bestemming voor al jouw zakelijke vergaderingen, heidagen en bedrijfsborrels.

Reserveren

Gratis gebruik van flip-over, scherm, microfoon en beamer

Ruim aanbod vergaderarrangementen

Moderne vergaderruimtes

Onze vergaderruimtes zijn modern en goed uitgerust met audiovisuele apparatuur en gratis wifi, zodat jouw bijeenkomst zonder technische problemen verloopt. We bieden diverse opstellingen, zoals theater- of boardroomstijl, om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Onze toegewijde en vriendelijke medewerkers staan klaar om jouw vergadering te ondersteunen, of het nu gaat om catering, technische ondersteuning of andere verzoeken. Na de vergadering kunnen deelnemers ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant.

Bekijk ons aanbod
vergader- en teambuildinglocatie

Vergaderen in de natuur

Bij Restaurant Grebbelounge bieden we niet alleen hoogwaardige vergaderruimtes, maar ook de unieke mogelijkheid om te vergaderen in de prachtige natuur van Fort aan de Buursteeg. Onze vergaderlocatie biedt een rustige en inspirerende omgeving, perfect voor het bevorderen van creativiteit en teambuilding.

Na een productieve vergadering kunnen jouw teamleden genieten van een welverdiende pauze in de natuur. We bieden verschillende buitenactiviteiten om jouw teambuildingdag compleet te maken. Denk aan e-chopperen, waarbij je op elektrische scooters de omgeving kunt verkennen, of pijl en boog schieten om de competitieve geest aan te wakkeren.

De combinatie van zakelijke bijeenkomsten en buitenactiviteiten maakt jouw evenement bij Restaurant Grebbelounge tot een unieke ervaring. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om te vergaderen op een inspirerende locatie, maar ook om teambinding te versterken en nieuwe energie op te doen.

Bedrijfsborrel

Gezellig Borrelen na een Productieve Vergadering

Na je vergadering bij Restaurant Grebbelounge, nodigen we je uit om te genieten van een ontspannende bedrijfsborrel. We bieden verschillende arrangementen, waaronder een heerlijke borrelplank met diverse smakelijke hapjes en drankjes om je vergadering in stijl af te sluiten en je zakelijke relaties te versterken.

Of je nu je zakelijke successen wilt vieren, nieuwe zakelijke kansen wilt verkennen, of gewoon wilt ontspannen na een productieve vergadering, bij Restaurant Grebbelounge creëren we de perfecte setting voor jouw bedrijfsborrel.

Bekijk onze brochure

Volg Restaurant Grebbelounge