Going on Wheels

Een modern én ecologisch verantwoord uitje: helemaal van nu

Voor e-chopper verhuur ben je bij ons aan het juiste adres. Je geniet niet alleen geruisloos, maar bent ook nog eens ecologisch verantwoord bezig. Helemaal hip! De kleurrijke, glimmende look van onze e-choppers maakt ze nog populairder. Een e-chopper huren kan al vanaf één exemplaar. Natuurlijk kun je er ook meer dan 50 boeken! En one size fits all, dus geen gedoe met framehoogtes of dames- en herenversies.

Reserveren

Kies je eigen weg, voel je vrij en geniet van een mooie rit!

E-chopper

Going on wheels

Binnen een ruime actieradius precies doen waar je zin in hebt

Met de e-chopper zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos: stippel simpelweg een mooie route uit en las een pauze in als jij dat wilt. Bezoek bezienswaardigheden onderweg, geniet van een picknick of maak juist een lekker lange route dwars door de mooiste natuur van de regio. Heb je geen zin om zelf iets te bedenken? Kies dan een van onze speciale arrangementen. Wil je dus samen met je collega’s, vrienden of familie lekker gaan toeren? Voor e-chopper verhuur kom je naar Going on Wheels.

Prijzen

Bekijk ook onze e-chopper arrangementen

Klik hieronder voor meer informatie

Prijzen e-chopper

Routes

Een rit over de Grebbelinie, vallei, heuvelrug of de betuwe

Klik hieronder voor meer informatie

Bekijk Routes
E-chopper en groepen

Maximaal 100 e-choppers

Ook bieden wij, Restaurant Grebbelounge, arrangementen. In combinatie met een BBQ of Walking diner maakt u de dag compleet

Contact opnemen

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.


    Volg Restaurant Grebbelounge